ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MİT - Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών (Τουρκία), Εκλογές, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Νετανιάχου κατά Ερντογάν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Κούρδους και χρηματοδότηση της Χαμάς
Ο Λαβρόφ είπε ότι ίσως η Ρωσία εγκρίνει τη μεταφορά των τουρκικών S-400 σε άλλη χώρα
Ο Χάλεντ Μασάλ της Χαμάς κάλεσε σε αντίσταση και τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ και το Τέμενος Αλ Άκσα
Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος
Μαλαισία: Στροφή προς τη θεοκρατία με πρόσχημα την «ηθική ανάπτυξη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βίντεο που ανάρτησαν μιντιακοί ακτιβιστές στο διαδίκτυο δείχνει τζιχαντιστές από τη Συρία, μισθοφόρους του τουρκικού καθεστώτος, να μεταφέρονται σε εκλογικά κέντρα για να ψηφίσουν στις τουρκικές εκλογές.
Οι τζιχαντιστές είναι επιβιβασμένοι σε ένα από τα πολλά λευκά λεωφορεία που χρησιμοποιεί η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών, η MIT, για να μεταφέρει τους τρομοκράτες «διακριτικά» στο εσωτερικό της Τουρκίας.
Βεβαίως είναι τόσο… Τούρκοι που όλα τα λεωφορεία της MIT είναι βαμμένα λευκά, με αποτέλεσμα να γίνονται αμέσως αντιληπτά.
Εάν είχαν «κουκούτσι» μυαλό θα χρησιμοποιούσαν λεωφορεία διαφόρων αποχρώσεων, ακόμα και «μεταμφιεσμένα» σε τουριστικά, αλλά προφανώς και δεν έχουν.
Έτσι, μόλις ένα λευκό λεωφορείο γεμάτο μισθοφόρους έφτασε έξω από ένα εκλογικό τμήμα, για να ψηφίσουν οι τζιχαντιστές τον πολυχρονεμένο εργοδότη τους σουλτάνο, έγιναν αμέσως αντιληπτοί από εκλογικούς αντιπροσώπους άλλων κομμάτων, που έσπευσαν να τους εμποδίσουν να κατέβουν.























































