ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MİT - Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών (Τουρκία), Εκλογές, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
Κουρδική Πηγή: Ο Τομ Μπάρακ ζήτησε οι Κούρδοι (SDF) να επιστρέψουν όλα τα αμερικανικά όπλα τους
Συρία: Η τουρκική MİT μοιράζει όπλα στις φυλές της Ανατ. Συρίας για να επιτεθούν στους Κούρδους
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βίντεο που ανάρτησαν μιντιακοί ακτιβιστές στο διαδίκτυο δείχνει τζιχαντιστές από τη Συρία, μισθοφόρους του τουρκικού καθεστώτος, να μεταφέρονται σε εκλογικά κέντρα για να ψηφίσουν στις τουρκικές εκλογές.
Οι τζιχαντιστές είναι επιβιβασμένοι σε ένα από τα πολλά λευκά λεωφορεία που χρησιμοποιεί η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών, η MIT, για να μεταφέρει τους τρομοκράτες «διακριτικά» στο εσωτερικό της Τουρκίας.
Βεβαίως είναι τόσο… Τούρκοι που όλα τα λεωφορεία της MIT είναι βαμμένα λευκά, με αποτέλεσμα να γίνονται αμέσως αντιληπτά.
Εάν είχαν «κουκούτσι» μυαλό θα χρησιμοποιούσαν λεωφορεία διαφόρων αποχρώσεων, ακόμα και «μεταμφιεσμένα» σε τουριστικά, αλλά προφανώς και δεν έχουν.
Έτσι, μόλις ένα λευκό λεωφορείο γεμάτο μισθοφόρους έφτασε έξω από ένα εκλογικό τμήμα, για να ψηφίσουν οι τζιχαντιστές τον πολυχρονεμένο εργοδότη τους σουλτάνο, έγιναν αμέσως αντιληπτοί από εκλογικούς αντιπροσώπους άλλων κομμάτων, που έσπευσαν να τους εμποδίσουν να κατέβουν.























































