ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Με Barak MX η Εθνική Φρουρά της Κύπρου πανέτοιμη να κάνει σκόνη τους Τούρκους εισβολείς
Η Γροιλανδία τέθηκε υπό την προστασία των ΗΠΑ - Ο Τραμπ πανηγυρίζει
Φοβισμένος ο μπουρδολόγος Φιντάν «πουλά μπράτσα» ως «τζάμπα μάγκας» κι επειδή τρέμει μία σύγκρουση το παίζει... «γαλοπούλα» της ειρήνης
Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης $3 δισ. στην Τουρκία: Συνελήφθησαν 9 Ισραηλινοί πολίτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την παράταση για τουλάχιστον έξι μήνες, ως τα τέλη του Ιανουαρίου, των κυρώσεων που έχουν επιβάλει στη Ρωσία για την προσάρτηση της χερσονήσου της Κριμαίας από την Ουκρανία και για την ρωσική υποστήριξη στους φιλορώσους αυτονομιστές αντάρτες που δρουν στην ανατολική Ουκρανία συμφώνησαν οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως δήλωσε Ευρωπαίος αξιωματούχος.
Όπως διευκρίνισε ο αξιωματούχος, με την απόφαση αυτή, η οποία θα ανακοινωθεί επισήμως τις προσεχείς ημέρες, θα παραταθούν οι κυρώσεις που επιβάλλονται σε εταιρείες των κλάδων της ενέργειας, της τραπεζικής και του χρηματοπιστωτικού τομέα.























































