ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναστάσιος Πετρόπουλος, Ασφαλιστικές Εισφορές, Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), Υπουργείο Εργασίας,


















































Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ 15 ΣΗΜΕΙΩΝ: Αποκαλύψεις για τις μυστικές διαπραγματεύσεις Τραμπ με στόχο τον τερματισμό του πολέμου με το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για ένα νέο πιο αναλογικό σύστημα υπολογισμού των εισφορών σε ελεύθερους επαγγελματίες και επιστήμονες, που είναι υπό επεξεργασία, με στόχο στην έναρξη του νέου έτους να υπάρχουν ελαφρύνσεις στις εισφορές των επαγγελματιών και επιστημόνων, μίλησε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος.
Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο κ. Πετρόπουλος ανέφερε πως «επεξεργαζόμαστε τέσσερα τουλάχιστον διαφορετικά σενάρια».
Σύμφωνα με κάποια στοιχεία που παρουσίασε ο υφυπουργός, προκύπτει ότι στον ΕΦΚΑ καταβάλλει εισφορά έως 200 ευρώ το 87% των ασφαλισμένων ελεύθερων επαγγελματιών και επιστημόνων ενώ παλαιότερα, το ποσοστό ήταν 27%.
Επιπλέον, για εισόδημα από 31.569 μέχρι 70.420 ευρώ, που αντιστοιχεί μόλις στο 2%, στα υψηλότερα κλιμάκια δηλαδή, καταβάλλουν παραπάνω εισφορές από ό,τι με τους παλιούς κανόνες.
«Είναι ωστόσο κάτι που πρέπει να λάβουμε υπόψιν και να δημιουργήσουμε συντελεστή ώστε οι εισφορές να προκύπτουν με πιο δίκαιο και αναλογικό τρόπο», δήλωσε ο κ. Πετρόπουλος.























































