ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάει «σφαίρα» το Μετρό Θεσσαλονίκης – Τέλος Ιουλίου έτοιμες όλες οι σήραγγες

Πάει «σφαίρα» το Μετρό Θεσσαλονίκης – Τέλος Ιουλίου έτοιμες όλες οι σήραγγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με τη διάνοιξη της δεύτερης σήραγγας στην Καλαμαριά ολοκληρώνεται μέχρι το τέλος Ιουλίου το 100% της διάνοιξης των σηράγγων του Μετρό Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό Γιάννη Μυλόπουλο.

Ο κ. Μυλόπουλος επισήμανε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ότι «βήμα προς βήμα το έργο προχωράει» και ότι ύστερα από πολλά χρόνια έχουμε αποκαταστήσει τους δρόμους σε 11 από τους 13 σταθμούς της βασικής γραμμής.

«Το περασμένο Σαββατοκύριακο ανοίξαμε τους δρόμους και στον σταθμό Σιντριβάνι. Όλοι οι σταθμοί, εκτός των δύο σταθμών της Αγίας Σοφίας και της Βενιζέλου, είναι έτοιμοι κατασκευαστικά, έχουν ολοκληρωθεί και οι καταλήψεις των εργοταξίων στους δρόμους, δεν έχουν πλέον κανέναν νόημα να υπάρχουν» υποστήριξε.

Σχολιάζοντας την πορεία των εργασιών ανέφερε ότι «έχουν τελειώσει τα έργα πολιτικού μηχανικού και σε ορισμένους σταθμούς έχουν τοποθετηθεί και οι σιδηροτροχιές» και πρόσθεσε πως «από τον σταθμό Ανάληψη μέχρι και τον σταθμό Φλέμινγκ είναι έτοιμο το κομμάτι και θα μπορούσε να υποδεχθεί συρμούς και να ξεκινήσουν τα δρομολόγια».

Το φθινόπωρο δημοπρατούνται οι αρχαιολογικές εργασίες και οι μετακινήσεις δικτύων των οργανισμών κοινής ωφέλειας και στη δυτική Θεσσαλονίκη, ανέφερε ο κ. Μυλόπουλος.

«Εξασφαλίσαμε 30 εκατ. ευρώ και θα ξεκινήσουμε στις αρχές του 2019 τις πρόδρομες εργασίες, έτσι οι κάτοικοι θα δουν μπουλντόζες και στις δυτικές περιοχές της πόλης».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θρήνος στη Χαλκιδική: Πέθανε ο 17χρονος μαθητής που υπέστη ανακοπή έξω από το σχολείο του

ΤΑΞΙ: Έρχονται αυξήσεις στα κόμιστρα για διαδρομές σε αεροδρόμια και για αναμονή

Χαλκιδική: Τσακάλι επιτέθηκε και τραυμάτισε 5χρονο παιδί σε παραλία

41χρονη καθαρίστρια έκλεβε για 15 χρόνια σεντόνια και τρόφιμα από το νοσοκομείο «Παπανικολάου»

Αλ. Τσίπρας: Εθνικές προτεραιότητες στις επενδύσεις! Φάρμακα, βιοτεχνολογία, ποιοτικά τρόφιμα, αμυντική βιομηχανία, δίκτυα – Όποιος παραβιάζει τους κανόνες ΤΕΛΟΣ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr