ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανική Πρεσβεία, Άντριου Μπράνσον, Διπλωματικό Σώμα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Προτεσταντισμός, Τουρκία,

















































ΜΕΤΕΟ: Βροχόπτωση κατηγορίας 5 (ακραία) την Τετάρτη 21/01 - Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα
Συρία: Ο Τόμας Μπάρακ του Τραμπ πέταξε τους Κούρδους στα σκουπίδια και τους προέτρεψε να υποταχθούν στον νέο σύμμαχο των
Ευρωπαϊκή απάντηση στις απειλές Τραμπ: «Παγώνει» η επικύρωση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ
ΕΚΠΟΙΖΩ: Επεκτείνεται η πρακτική των παράνομων χρεώσεων στους λογαριασμούς καταθέσεων
Στρασβούργο: Χιλιάδες αγρότες στους δρόμους κατά της συμφωνίας ΕΕ-Mercosur
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον Άντριου Μπράνσον, τον Αμερικανό πάστορα, η κράτηση του οποίου έχει πυροδοτήσει κλιμακούμενη ένταση στις σχέσεις Τουρκίας- ΗΠΑ, επισκέφθηκε ο επιτετραμμένος των ΗΠΑ στην Τουρκία, Τζέφρι Χόβενιρ.
Ο Χόβενιρ επισκέφθηκε τον Μπράνσον, που έχει τεθεί σε περιορισμό κατ’οίκον, στην κατοικία του στην επαρχία της Σμύρνης.
Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους μετά την επίσκεψη επανέλαβε ότι η Ουάσιγκτον επιθυμεί την απελευθέρωση του πάστορα, που κατηγορείται από τις τουρκικές Αρχές για κατασκοπεία και συμμετοχή σε τρομοκρατία.
Σημείωσε δε πως «και οι υποθέσεις άλλων Αμερικανών που κρατούνται άδικα, και Τούρκων πολιτών υπαλλήλων της διπλωματικής αποστολής των ΗΠΑ, πρέπει να επιλυθούν δίκαια, γρήγορα και με διαφάνεια».






















































