ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Αρχεία Επστάιν: Πληροφορία στο FBI κάνει λόγο για «γυναίκα που δάγκωσε τον Τραμπ αφού εξαναγκάστηκε σε στοματικό έρωτα»
Φόβοι για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο: Προειδοποίηση Νετανιάχου για ισχύ «που δεν έχει ξαναδεί το Ιράν»
Γ. Τσατραφύλλιας: «Μπαίνουμε σε φάση ισχυρής κακοκαιρίας» - Πότε θα χτυπήσει την Αττική ισχυρή καταιγίδα
Αρχεία Έπσταϊν: Καταγγελίες στο FBI εμπλέκουν τον Τραμπ σε ασελγείς πράξεις
Ιράν: Δρόμοι της σφαγής - Παιδιά πυροβολούνται, πτώματα καίγονται με οξύ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα βήμα πριν το όνειρο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ αφού αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με την Μπενφίκα στο Ντα Λουζ στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.Το αποτέλεσμα αυτό του δίνει το δικαίωμα να πάει για την πρόκριση μέσα στην Τούμπα την ερχόμενη εβδομάδα.
Το χρυσό γκολ του ΠΑΟΚ σημείωσε ο Ουάρντα στο 76΄ισοφαρίζοντας το τέρμα που είχε σημειώσει στο 45+1′ ο Πίζι με πέναλτι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρέμεινε αήττητοι για 5ο ευρωπαϊκό παιχνίδι αυτό το καλοκαίρι.
Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιδα, Ρούμπεν Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλδο, Φέισα, Ζέντσον, Ζίβκοβιτς (65′ Ράφα Σίλβα), Πίζι (79′ Φέλιξ), Σέρβι (79′ Σεφέροβιτς), Φερέιρα.
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Λημνιός (52′ Ουάρντα), Πέλκας, Ζαμπά (81′ Σακχοφ), Πρίγιοβιτς.






















































