ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Η Πολωνία ερευνά διασυνδέσεις Ρωσίας-Έπσταϊν: Ο Τουσκ δηλώνει ότι ήταν πιθανότατα κατάσκοπος της Μόσχας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ και πρώην γενική γραμματέας του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα άσκησε κριτική στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να τεθεί σε δημοψήφισμα το ζήτημα της “μικρής ΔΕΗ“.
Συγκεκριμένα, κατά την τοποθέτησή της στο Α’ Θερινό Τμήμα της Βουλής, η κυρία Παπαρήγα χαρακτήρισε νόθο το «ερώτημα του δημοψηφίσματος του ΣΥΡΙΖΑ» και επεσήμανε ότι αν το ΚΚΕ αποδεχτεί την κατάργηση ενός μόνο τμήματος της ιδιωτικοποίησης, τότε «αθωώνεται όλη η πορεία μέχρι τώρα κι αποδεχόμαστε την μετοχοποίηση, τον διαχωρισμό με την δημιουργία των ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ».
Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι το δημοψήφισμα θα πρέπει να γίνει έστω και με αυτό το ερώτημα και «να χρησιμεύσει στον λαό για να οργανώσει την αντεπίθεση του».
Υπερασπίστηκε ταυτόχρονα την δημόσια ΔΕΗ, και επέκρινε την κυβέρνηση επειδή «δεν έχει διάθεση να γίνει δημοψήφισμα, ούτε Ολομέλεια», καθώς έχει υιοθετήσει την «στρατηγική πυγμής και μαστιγίου» για να αντιμετωπίσει την αγανάκτηση του λαού.
























































