ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μετά από ερώτηση Φαραντούρη η Κάγια Κάλας καταδίκασε τις τουρκικές «μαγκιές» στις θάλασσές μας
Το Ιράν σταμάτησε τη διέλευση δεξαμενοπλοίων από το Ορμούζ λόγω της «παραβίασης» της συμφωνίας εκεχειρίας από το Ισραήλ
Μήνυση κατά του προέδρου της ΕνΔΕ Χρ. Σεβαστίδη προανήγγειλε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος
Ο Νίκος Δένδιας στη «μήτρα» των ελληνικών ντρόουν: Μπορούμε να κατασκευάζουμε 4.000 drones τον χρόνο - «Και θα συνεχίσουμε να
Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ θα συζητήσει με τον Ρούτε την αποχώρηση των ΗΠΑ από το ΝΑΤΟ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ρητά απαγόρευσε το Ανώτατο Εκλογοδικείο της Βραζιλίας, τις προεκλογικές διαφημίσεις που προβάλλουν τον πρώην πρόεδρο Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα ως υποψήφιο των προεδρικών εκλογών του Οκτωβρίου, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε την Κυριακή.
Το κόμμα Novo είναι εκείνο που προχώρησε στη σχετική καταγγελία αφότου ο Λούλα παρουσιάστηκε ως υποψήφιος σε ραδιοφωνική διαφήμιση το Σάββατο, λίγες ώρες μετά την ετυμηγορία του ίδιου δικαστηρίου που έκρινε κατά συντριπτική πλειοψηφία ότι ο Λούλα, ο οποίος εκτίει 12ετή ποινή φυλάκισης για διαφθορά, δεν μπορεί να μετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία και να διεκδικήσει μια τρίτη προεδρική θητεία.
Το TSE, όπως είναι γνωστό, επέβαλε πρόστιμο 500.000 ρεάλ (123.000 δολάρια) στην περίπτωση που παραβιαστεί η απόφασή του να αφαιρεθεί ο Λούλα από τις προεκλογικές διαφημίσεις.























































