Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Eργαζόμενος στο ΕΚΑΒ κατηγορείται για «άσεμνες πράξεις» σε ανήλικο

Eργαζόμενος στο ΕΚΑΒ κατηγορείται για «άσεμνες πράξεις» σε ανήλικο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με πολλή προσοχή διερευνούν οι αστυνομικοί την καταγγελία των γονέων ενός ανήλικου παιδιού σε βάρος ενός 44χρονου εργαζόμενου στο ΕΚΑΒ Ρόδου, ότι κατά την διάρκεια της παραμονής του παιδιού τους στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου, τού έκανε άσεμνες πράξεις.

Η καταγγελία έγινε με βάση μαρτυρίες άλλων παιδιών που είπαν στους γονείς τους ότι ο 44χρoνος προκαλούσε το ανήλικο παιδί με τις πράξεις του.

Βάσει της μήνυσης που υποβλήθηκε, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη την Κυριακή.

Την Δευτέρα, ο 44χρονος, που είναι πατέρας δύο παιδιών, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος του όρισε δικάσιμο και έδωσε προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ωστόσο, διέταξε τους αστυνομικούς να συνεχίσουν την προανάκριση για να διαπιστωθεί αν η κατηγορία σε βάρος του είναι βάσιμη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη

Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές – Δύο συλλήψεις

Ακόμη υπό εξέταση οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση κατά του εισαγγελέα του ΔΠΔ, παρά τις πληροφορίες περί απαλλαγής του

Στη φυλακή ο αστυνομικός για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή με θύμα 63χρονο

Ποινική δίωξη σε τρεις Τούρκους για πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr