ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Η σοσιαλπατριώτισσα Νίνα Κασιμάτη ψήφισε τις αμυντικές δαπάνες
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Λευκάδα: 50χρονος κατάπιε «μπαλάκι» με 8 γραμμάρια ηρωίνης για να μη συλληφθεί και πνίγηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα άκρως σοκαριστικό βίντεο κάνει τα τελευταία 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου, και δείχνει πέντε γυναίκες με μπούρκα να παίζουν άγριο ξύλο στη μέση ενός κεντρικού δρόμου του Ριάντ.
Η μία μάλιστα από αυτές κρατάει ένα μικρό παιδί στην αγκαλιά της, το οποίο πέφτει επανειλημμένα στο έδαφος, και κλαίει γοερά χωρίς να καταλαβαίνει τι συμβαίνει.
Το βίντεο τραβήχτηκε από έναν οδηγό που βρέθηκε μπροστά στην ακατανόητη σκηνή, και δεν μπορεί να δώσει καμία πληροφορία για τον λόγο που έκανε τις πέντε γυναίκες να πιαστούν στα χέρια.
Όλες οι εμπλεκόμενες είναι ντυμένες με μπούρκα, όπως συνηθίζεται εξάλλου στη συντηρητικά μουσουλμανική Σαουδική Αραβία.
Στο κλιπ που έχει γίνει viral, δύο από τις γυναίκες προσπαθούν μανιασμένα να χτυπήσουν η μία την άλλη, με αποτέλεσμα το παιδί που κρατάει μία γυναίκα να πέφτει συνεχώς στο έδαφος, χωρίς η άλλη να σταματά δευτερόλεπτο την επίθεση.
Ακριβώς δίπλα τους, τρεις άλλες γυναίκες έχουν εμπλακεί επίσης σε καυγά, προσπαθώντας να ξεσκίσει η μία τη μαντίλα της άλλης, προφανώς για να φτάσουν… στο μαλλί.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, όση ώρα κρατάει ο καυγάς, κανείς δεν σπεύδει να χωρίσει τις πέντε γυναίκες ή τουλάχιστον να βοηθήσει το παιδί.
Δείτε το βίντεο:






















































