ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Ανεστάλη η απεργία των ταξί - Κανονικά στους δρόμους την Παρασκευή 5/12
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο όγκος των αποθεμάτων του νομισματικού χρυσού στα διεθνή συναλλαγματικά αποθέματα την 1η Σεπτεμβρίου έφθασε τις 64,3 εκατομμύρια ουγγιές (2.000 τόνους) σύμφωνα με τα στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας.
Η Κεντρική Τράπεζα τον Αύγουστο του 2018 αγόρασε περίπου 31 τόνους χρυσού, αναφέρει η Τράπεζα, επισημαίνοντας ότι σε διάστημα ενός μηνός αύξησε τα αποθέματα της σε χρυσό κατά 1,6%.
Παράλληλα η αξία του χρυσού στα συναλλαγματικά της αποθέματα, όπως συμπεραίνεται από τα στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας, μειώθηκαν κατά 0,2% , φθάνοντας τα 77,265 δισεκατομμύρια δολάρια, που αντιστοιχούν στο 16,8% του συνολικού όγκου των συναλλαγματικών αποθεμάτων της Ρωσίας.
Από την αρχή του έτους έχει αγοράσει 162 τόνους χρυσού.
Τα αποθέματα χρυσού στα διεθνή συναλλαγματικά αποθέματα της Ρωσίας αυξήθηκαν κατά 8,8% στους πρώτους οκτώ μήνες του 2018, ενώ η χρηματική του αξία αυξήθηκε κατά 0,8%.























































