ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία στην Καβάλα για τον άδικο χαμό ενός 48χρονου πατέρα 8 παιδιών σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ του Σαββάτου.
Όπως διαβάζουμε στην τοπική ιστοσελίδα kavalapress.gr, ο άτυχος άνδρας, που ήταν υπάλληλος στην Καθαριότητα του δήμου, κινούνταν με το αυτοκίνητο του στην περιμετρική οδό της πόλης, όταν -από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί μετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.
Ο 48χρονος ανασύρθηκε ζωντανός από το αυτοκίνητο αλλά λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ ο οδηγός του άλλου οχήματος και η σύζυγός του, διακομίστηκαν με σοβαρά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.























































