ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Ενέργεια, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Κύπρος, Τουρκία, Υδρογονάνθρακες, Φατίχ Ντονμέζ,


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα τέλη Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στη Μεσόγειο η πρώτη τουρκική γεώτρηση από το πλοίο «Πορθητής», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ.
Ο Τούρκος υπουργός δήλωσε σε ομιλία του στην 9η Σύνοδο Ενέργειας Τουρκίας, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, ότι ο «Πορθητής» θα κάνει την πρώτη του γεώτρηση.
«Έχουμε διανύσει σημαντικές αποστάσεις στο θέμα των ερευνών και γεωτρήσεών μας στη Μαύρη Θάλασσα. Τις επόμενες ημέρες, το γεωτρύπανό μας “Πορθητής” θα ξεκινήσει γεώτρηση», ανέφερε ο υπουργός.
Ο Φατίχ Ντονμέζ ανακοίνωσε επίσης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» της Κύπρου ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία αγοράς δεύτερου γεωτρύπανου από την Τουρκία.























































