ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε τουλάχιστον 12 νεκρούς ανήλθε ο απολογισμός των θυμάτων από τις πλημμύρες στη Μαγιόρκα, καθώς άλλα δύο πτώματα βρέθηκαν την Πέμπτη σε τμήμα του νησιού, όπως ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.
Τα πτώματα ενός άνδρα και μιας γυναίκας βρέθηκαν κοντά στην πόλη Αρτά, σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου νωρίτερα εντοπίστηκε το αυτοκίνητο ενός ζευγαριού Γερμανών τουριστών.
Ένα ζευγάρι Βρετανών τουριστών, μια Ολλανδή και ακόμη ένας Γερμανός συγκαταλέγονται στους νεκρούς, διευκρίνισαν οι ισπανικές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.
Έξι Ισπανοί, δύο γυναίκες και τέσσερις άνδρες, επίσης έχασαν τη ζωή τους, ενώ ένα μικρό αγόρι εξακολουθεί να αγνοείται, σύμφωνα με τις ισπανικές αρχές.
Σφοδρές βροχοπτώσεις έπληξαν το νησί την Τρίτη, με αποτέλεσμα χείμαρροι λάσπης να σαρώσουν τους στενούς δρόμους της ανατολικής πόλης Σαντ Λιορέντς αργά το βράδυ.
Ποτάμια υπερχείλισαν και πλημμύρισαν δρόμους και σπίτια, ενώ πολλά συντρίμμια κατέληξαν στις ακτές.
Ο διάσημος Ισπανός τενίστας Ραφαέλ Ναδάλ, που έχει γεννηθεί στη Μαγιόρκα, συμμετείχε την Πέμπτη στις εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης των ζημιών.























































