ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λουγκάντσκ Ουκρανία: Όλη η φρίκη του πολέμου σε μια φωτογραφία

Λουγκάντσκ Ουκρανία: Όλη η φρίκη του πολέμου σε μια φωτογραφία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λουγκάντσκ, Ουκρανία, Φωτογραφίες,

Σήμερα η Ουκρανία ανακοίνωσε το σύνολο των θυμάτων που έχει καταγράψει από την αρχή της νέας επιχείρησης στις ανατολικές επαρχίες της χώρας.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία 258 ουκρανοί στρατιώτες έχασαν την ζωή τους, 922 τραυματίστηκαν και 45 στρατιώτες είναι όμηροι των Ρώσων.

Και οι αυτονομιστές Ρώσοι έχουν κάνει αντίστοιχες ανακοινώσεις για δεκάδες νεκρούς όλες τις προηγούμενες ημέρες.

Οι αριθμοί είναι άνθρωποι, είναι ψυχές που χάθηκαν σε ένα πόλεμο που δεν έχει κηρυχθεί ακόμη.

Τα μεγαλύτερα θύματα όμως είναι οι άοπλοι πολίτες.

Αν εξαιρέσουμε την φρίκη της Οδησσού όπου οι ναζί του Κιέβου έκαψαν ζωντανούς εκατοντάδες άοπλους πολίτες που είχαν βρει καταφύγιο σε δημόσιο κτίριο, η φωτογραφία αυτή από το Λουγκάντσκ σήμερα είναι η πιο φρικιαστική στιγμή του πολέμου.

Η μητέρα είχε βγει για βόλτα με το μωρό της στο καρότσι.

Ελεύθεροι σκοπευτές την πυροβόλησαν στην κεντρική πλατεία.

Μπορείται να δείτε τα αίματα από την μάνα που έχουν… “λερώσει” το κουβερτάκι του μωρού.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες το μωρό είναι καλά.

Το πιο δυνατό σημείο της φωτογραφίας είναι αυτό που δεν αποτυπώνει ο φακός αλλά μπορεί κάλιστα ένας ευαισθητοποιημένος πολίτης να καταλάβει.

Είναι το κλάμα του μικρού παιδιού, όχι μόνο τώρα που δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει αλλά και μετά όσο θα μεγαλώνει αυτό το παιδί ορφανό.

lugantsk-83

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πούτιν: Έτοιμη για ειρηνευτικές συνομιλίες η Ρωσία, αλλά υπό τους όρους της – «Η Δύση προετοιμάζεται για πόλεμο εναντίον μας»

Η Βουλγαρία μπλοκάρει τις ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά του Ρώσου Πατριάρχη Κυρίλλου

Νίκος Δένδιας για ουκρανικό drone: Εκτιμώ την καθυστερημένη συγγνώμη της Ουκρανίας αλλά «υπάρχει ποινικό αδίκημα»

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ προτείνει το 21ο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Η Ουκρανία ζήτησε συγγνώμη από την Ελλάδα για το drone στη Λευκάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr