ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν παραδέχθηκε δύο από τις τέσσερις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν ο Γιώργος Νικολάου, 35 χρόνων, από τη Λάρνακα, που κατηγορείται για την υπόθεση απαγωγής των δύο 11χρονων μαθητών από δημοτικό σχολείο της Λάρνακας στις 25 Σεπτεμβρίου.
Σήμερα Δευτέρα 5/11, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας, η κατηγορούσα αρχή απήγγειλε τις τέσσερις κατηγορίες εναντίον του 35χρονου.
Συγκεκριμένα, στην κατηγορία για περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης – για τον κάθε ένα από τους δύο μαθητές – απάντησε αρνητικά, ενώ στην κατηγορία για απαγωγή προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό – για τον κάθε ένα από τους μαθητές – απάντησε καταφατικά.
Το δικαστήριο όρισε τις ημερομηνίες 16, 17 και 18 Ιανουαρίου 2019 ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στις δύο κατηγορίες τις οποίες αρνήθηκε.
Μέχρι τότε, ο κατηγορούμενος θα τελεί υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.
Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της 25ης Σεπτεμβρίου ο ύποπτος απήγαγε τους δύο μαθητές από την αυλή του σχολείου τους στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα.
Μόλις έγινε αντιληπτή η απαγωγή, η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του δράστη και των μαθητών.
Αργότερα εκείνη την ημέρα, ο ύποπτος και τα παιδιά εντοπίστηκαν, ύστερα από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία από Παρατηρητές της Γειτονιάς, στο διαμέρισμα του Νικολάου που βρίσκεται απέναντι ακριβώς από το Δημοτικό Σχολείο.























































