ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο 13χρονος, ο οποίος φέρεται να μαχαίρωσε την εννιάχρονη αδελφή του στη Λάρνακα της Κύπρου, εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο και μεταφέρθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στο νοσοκομείο ψυχικών νοσημάτων.
Τα παιδιά, γόνοι διαζευγμένων Ρομά, βρίσκονταν μόνα στο σπίτι, όταν συνέβη το μοιραίο. Το κοριτσάκι βρήκε αιμόφυρτο, ο πατέρας του, ο οποίος έχει και την επιμέλεια των παιδιών.
Σύμφωνα με την νεκροτομή στην σορό της μικρής διαπιστώθηκε ότι δέχτηκε 15 μαχαιριές.
Η νεκροτομή κατέδειξε ότι ο θάνατος της μικρής οφείλεται σε εσωτερική αιμορραγία – αιμορραγικό σοκ, που προκλήθηκε από ήσσον και τέμνον όργανο.
Τέσσερα από τα τραύματα έπληξαν ζωτικά όργανα.
Η αστυνομία χειρίζεται την υπόθεση με διακριτικότητα και λεπτότητα. Δεν επιβεβαιώνει πληροφορίες, οι οποίες φέρουν το αγόρι να παραδέχθηκε στους αστυνομικούς την διάπραξη του εγκλήματος.
Ο εκπρόσωπος τύπου της δύναμης, Ανδρέας Αγγελίδης, σε δηλώσεις στο ΡΙΚ ανέφερε ότι η οικογένεια βρισκόταν στην Κύπρο τα τελευταία 10 χρόνια και παρακολουθείτο από τις υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας.
Είπε ότι από τις μαρτυρίες δεν επιβεβαιώνονται πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες το κοριτσάκι καλούσε σε βοήθεια πριν συμβεί το μοιραίο, χωρίς να υπάρξει ανταπόκριση.























































