ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας ανακοίνωσε ο Ομπάμα

Νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας ανακοίνωσε ο Ομπάμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα ανακοίνωσε την επιβολή νέων “στοχευμένων” κυρώσεων κατά της Ρωσίας, η οποία δεν εκπληρώνει τις δεσμεύσεις της για την αποκλιμάκωση της βίας στην ανατολική Ουκρανία.

Υπάρχουν επιπτώσεις στην επιθετική στρατηγική του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, στην περιοχή, τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος σε δηλώσεις που έκανε από τον Λευκό Οίκο.

Ο Μπάρακ Ομπάμα πρόεδρος χαρακτήρισε τις νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας ως «σημαντικές αλλά στοχευμένες», οι οποίες αποσκοπούν στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων για τις αμερικανικές επιχειρήσεις και τους συμμάχους των ΗΠΑ.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, προειδοποίησε ότι οι νέες κυρώσεις που αποφάσισαν να επιβάλουν οι ΗΠΑ εναντίον της Μόσχας θα οδηγήσουν τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών σε «αδιέξοδο».
Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την επίσκεψή του στη Βραζιλία, ο Πούτιν είπε ότι πρέπει να εξετάσει τις λεπτομέρειες των κυρώσεων ώστε να κατανοήσει πλήρως το πεδίο εφαρμογής τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός θέλει «εκκλησιαστικά» την Αφρική και την Ουκρανία – Πώς το «ξανθό γένος» προσπαθεί να καταστρέψει το Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας

Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα

Ο Νίκος Δένδιας έθεσε στον Ουκρανό Υπ. Άμυνας το ζήτημα της ανέλκυσης ουκρανικού θαλάσσιου drone στην Ελλάδα

Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο

Νίκος Δένδιας: Το drone στη Λευκάδα «έχουμε πλέον βεβαιότητα ότι είναι ουκρανικό» – «…εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr