ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την παραίτησή του ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη ο Βρετανός υπουργός αρμόδιος για τη Βόρεια Ιρλανδία, ο Συντηρητικός Σέλις Βάρα, εξαιτίας της διαφωνίας με το σχέδιο συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης της Τερέζα Μέι και των Βρυξελλών.
Η συμφωνία, τόνισε ο Βάρα, δεσμεύει τη Βρετανία σε τελωνειακό καθεστώς με την Ε.Ε. χωρίς μονομερή μέσα εξόδου.
«Για εμάς, το να δεσμευτούμε σε μηχανισμούς που δεν έχουμε τον έλεγχο, δεν είναι προς το συμφέρον της χώρας μας. Στον κόσμο δόθηκε μία επιλογή και ψήφισε για ένα κυρίαρχο, ανεξάρτητο Ηνωμένο Βασίλειο και αυτό δεν θα το αλλάξει», δήλωσε ο Βάρα στο BBC.























































