ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απάντηση για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες για για επικείμενη αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ, έδωσε το κανάλι του Φαλήρου.
«Πρόκειται για ανυπόστατες φήμες, οι οποίες δεν γνωρίζουμε γιατί και πώς προέκυψαν» σχολίασαν στελέχη του ΣΚΑΪ βάζοντας τέλος στα σενάρια για «εισόδους και εξόδους δημοσιογράφων», όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν.
Τις τελευταίες ώρες η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ έχει δεχθεί δεκάδες τηλεφωνήματα σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, μετά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να αποχωρεί δυσαρεστημένη.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τηλεκριτικού Τίνας Μεσσαροπούλου, στο tinasmess.gr, δύσκολα είναι τα πράγματα για τη Σία Κοσιώνη, της οποίας η παρουσία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού δεν έφερε -ούτε αναμένεται να φέρει- τα επιθυμητά ποσοστά τηλεθέασης.
Υπάρχει πρόβλημα με τις σχέσεις της Σίας Κοσιώνη με σημαντικά στελέχη του σταθμού, οι οποίες λέγεται πως περνούν σοβαρή κρίση.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ το τελευταίο διάστημα η πόρτα της Εύης Κουτσαφτάκη δεν είναι διάπλατα ανοικτή για τη Σία Κοσιώνη, όπως συνέβαινε στο παρελθόν.























































