ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ολλανδοί οι περισσότεροι νεκροί του Boeing που καταρρίφθηκε στην Ουκρανία

Ολλανδοί οι περισσότεροι νεκροί του Boeing που καταρρίφθηκε στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, τηλεφώνησε την Πέμπτη στον πρωθυπουργό της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε, προκειμένου να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια για τα θύματα από τη συντριβή του αεροσκάφους της Malaysia Airlines, τα περισσότερα από τα οποία ήταν Ολλανδοί υπήκοοι.

Ο Ομπάμα δήλωσε παράλληλα ότι η Ουάσινγκτον θα στηρίξει όλες τις έρευνες προκειμένου να γίνουν σαφή τα αίτια της συντριβής.

«Ο πρόεδρος είπε στον πρωθυπουργό ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να παράσχουν άμεση βοήθεια για τη διεξαγωγή μιας πλήρους και αξιόπιστης διεθνής έρευνας», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος.

«Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν για την ανάγκη οι ερευνητές να έχουν άμεση και ασφαλή πρόσβαση στον τόπο της συντριβής, προκειμένου να διευκολυνθεί η ανάκτηση των πτωμάτων και να ξεκινήσει ενδελεχής έρευνα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων

Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση

Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία

Βανς: «Ο λόγος που χάσαμε είναι ο πόλεμος» – Συμφωνεί ο γιος του Τραμπ

Τραμπ: Ο πόλεμος στο Ιράν άξιζε τον κόπο παρά τις εκλογικές απώλειες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr