ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Israel Hayom: Η πτώση του Τούρκου «ιππότη» - Η απόγνωση των Τούρκων είναι τεράστια
Ποιος ηγείται πραγματικά του ιρανικού καθεστώτος;
Πώς μπορούμε να εξοικονομήσουμε καύσιμο στις καθημερινές μετακινήσεις
Το Ισραήλ βομβάρδισε τους τζιχαντιστές της Δαμασκού επειδή επιτέθηκαν στους Δρούζους
Νετανιάχου: «Το Ιράν είναι πιο αδύναμο από ποτέ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι δασμοί που επέβαλε η Πρίστινα για τα εμπορεύματα που προέρχονται από τη Σερβία και τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη θα παραμείνουν σε ισχύ και θα αποτελέσουν μέρος της τελικής συμφωνίας με το Βελιγράδι, δήλωσε ο πρωθυπουργός του Κοσόβου, Ράμους Χαραντινάι.
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός του Κοσόβου τόνισε ότι η απόφαση που έλαβε η κυβέρνησή του, η οποία προκάλεσε την αντίδραση του Βελιγραδίου και της Δύσης, αποτελεί απόφαση του κράτους του Κοσόβου, το οποίο δεν είχε άλλη εναλλακτική λύση.
Είπε επίσης ότι αυτοί οι δασμοί δεν απευθύνονται στον Σερβικό λαό.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι εμπορικοί φραγμοί με τη Σερβία θα αρθούν μόνο όταν αυτό το κράτος αποφασίσει να αναγνωρίσει τη Δημοκρατία του Κοσόβου.
Σημειώνεται πως η εισαγωγή αγαθών που προέρχονται από τη Σερβία και τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη στην αγορά του Κοσσυφοπεδίου έχει σταματήσει εντελώς.























































