ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μακρόν ετοιμάζεται να βάλει πάγο στο μέτρο που εξόργισε τα «κίτρινα γιλέκα»

Ο Μακρόν ετοιμάζεται να βάλει πάγο στο μέτρο που εξόργισε τα «κίτρινα γιλέκα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα βήμα πίσω θα κάνει η γαλλική κυβέρνηση ανακοινώνοντας σήμερα Τρίτη ότι αναστέλλει την αύξηση της φορολογίας καυσίμων, το μέτρο που ξεχείλισε την οργή των πολιτών και έφερε τα «κίτρινα γιλέκα» από όλες τις γωνιές της γαλλικής επικράτειας, στο Παρίσι.

Η αναστολή του μέτρου, σύμφωνα με κυβερνητική πηγή, πρόκειται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας από τον Γάλλο πρωθυπουργό Εντουάρ Φιλίπ.

Το κίνημα των «κίτρινων γιλέκων» με τα βίαια επεισόδια στη γαλλική πρωτεύουσα που έφεραν στη μνήμη σκηνές του Μάη του ’68 αποτελούν τη μεγαλύτερη έως σήμερα κρίση στη 18μηνη θητεία του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γαλλία και Γερμανία δεν περιμένουν αλλαγή της αμερικανικής πολιτικής μετά τη νίκη των Δημοκρατικών

Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη

Δένδιας: Με τον «Νέαρχο» το ΠΝ αποκτά και μια δεύτερη πλατφόρμα κορυφής – Έχουν γίνει «τεράστια βήματα στην ιερή υπόθεση της άμυνας της πατρίδας μας»

Επίδοξη influencer ταξιδιών, 24 ετών, πνίγηκε στις διακοπές των ονείρων της

Ο Ερντογάν καταπνίγει την ελευθερία του Τύπου και τρέμει παλλαϊκή εξέγερση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr