ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Ντόναλντ Τραμπ, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Ρωσία: Πουλήσαμε υδρογονάνθρακες αξίας 320 δισεκ. δολαρίων στην ΕΕ, παρά τις κυρώσεις
Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»
Associated Press: Ο Τραμπ δήλωσε ότι «εξετάζει» την αποπομπή της Αμερικανίδας πρέσβειρας στην Ελλάδα μετά από πληθώρα αναφορών για ανάρμοστη
Τραμπ για αποπομπή Κίμπερλι: «Το εξετάζουμε. Ναι, δεν είμαστε ευχαριστημένοι»
Τράπεζα Πειραιώς: Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου με αποζημιώσεις έως 220.000 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα σχέδιά του να συναντήσει τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν, προκειμένου να συζητήσουν τις εξελίξεις στη Συρία ανακοίνωσε ο Ταγίπ Ερντογάν, μία ημέρα μετά την πρόσκληση, που απηύθυνε στον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ να επισκεφθεί την Τουρκία.
Ο Τούρκος ηγέτης επιχειρεί να ενισχύσει το προφίλ του «ρυθμιστή» των πραγμάτων στην περιοχή, μετά και την απόφαση του Αμερικανού προέδρου να αποσύρει τις δυνάμεις του από τη Συρία.
Ωστόσο το Κρεμλίνο έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν.
Αν και δεν διευκρίνισε το χρονικό πλαίσιο της συνάντησης, ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου αναμένεται να επισκεφθεί την Ρωσία τις προσεχείς ημέρες.
Εκεί αναμένεται να γίνουν και οι προετοιμασίες για πιθανή συνάντηση των δύο προέδρων.
Τη Δευτέρα η Άγκυρα τόνισε ότι προτίθεται να ενισχύσει τον συντονισμό με την Ρωσία στην Συρία.
Σήμερα, ανήμερα Χριστουγέννων, διεμήνυσε πως θα ξεκινήσει επιχειρήσεις στην ανατολική όχθη του Ευφράτη, στη βόρεια Συρία, το συντομότερο δυνατόν.























































