ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Εκρηκτικός Μηχανισμός, Κολωνάκι, Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου,


















































ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την απόλυτη καταδίκη της για την έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου, στο κέντρο της Αθήνας, από την οποία τραυματίστηκαν ένας αστυνομικός και ο νεωκόρος του ναού, εξέφρασε με δήλωσή της η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου .
Συγκεκριμένα στη δήλωσή της η Περιφερειάρχης τονίζει: «Η σημερινή έκρηξη κοντά σε έναν λατρευτικό χώρο όπως είναι η εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο κέντρο της Αθήνας, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και μάλιστα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, είναι απολύτως απεχθής και καταδικαστέα ενέργεια που πλήττει τη θρησκευτική ελευθερία και στρέφεται κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος, της κοινωνικής συνοχής και της αλληλεγγύης».























































