Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άγριο ξύλο με Ρώσους και Ουκρανούς τουρίστες στην Τουρκία – Ένας νεκρός!

Άγριο ξύλο με Ρώσους και Ουκρανούς τουρίστες στην Τουρκία – Ένας νεκρός!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στις 18 Ιουλίου σε ξενοδοχείο στο τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας Κεμέρ στην περιοχή της Αττάλλειας (Antalya το προφέρουν οι Τούρκοι), έγινε μια πραγματική μάχη μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών τουριστών όπως διαβάζουμε στο ιστολόγιο dimpenews, το οποίο μεταφράζει την είδηση από τα ξένα Μέσα.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, μετά το βραδινό γεύμα, εθνικιστές του Κιέβου άρχισαν να τραγουδούν ρυθμικά “τα μαχαίρια μας για τους μοσκοβίτες!” και να κραυγάζουν ρατσιστικά συνθήματα μίσους όπως “στην κρεμάλα όλοι οι Ρώσοι”.

Οι Ρώσοι, όπως ήταν αναμενόμενο, αντέδρασαν και η σύρραξη γενικεύτηκε.

Προοδευτικά πήραν θέση και έλαβαν μέρος στην συμπλοκή που επακολούθησε όλοι σχεδόν οι τουρίστες του ξενοδοχείου.

Καρέκλες εκσφενδονίζονταν με δύναμη και στην πισίνα πνίγηκε ένας άνθρωπος. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας για να επιβάλλουν την τάξη.

Μάρτυρες υποστηρίζουν ότι οι Ρώσοι τουρίστες έπεσαν θύματα και της βίας Γάλλων, Γερμανών και Βρετανών που πήραν το μέρος των Ουκρανών, ενώ τουρίστες από τη Λευκορωσία και το Καζακστάν συμπαρατάχθηκαν με τους Ρώσους!

Κάποιοι Ρώσοι αποπειράθηκαν να υψώσουν τη ρωσική σημαία σε ιστό του ξενοδοχείου αλλά αποτράπηκαν από την τουρκική αστυνομία.

Δείτε φωτογραφίες:

episodia-1

episodia-2

episodia-3

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ίσες αποστάσεις από την Ελλάδα μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ

Σοκ στη Γαλλία: Νεκρά δύο μωρά σε καταψύκτη – Συνελήφθη η μητέρα

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκατοντάδων αχυρανθρώπων με 380 επιχειρήσεις και χρέη στο Δημόσιο 43 εκατ. ευρώ

Τη βίαζαν οι αστυνομικοί στο ΑΤ Ομόνοιας και την τραβούσαν βίντεο, λέει το θύμα – «Μην φωνάζεις για να μην ακούσουν οι άλλοι»

24χρονος σύντροφος 44χρονης προσπάθησε να την πνίξει με κασκόλ! Την έδερνε στον Άγιο Παντελεήμονα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr