ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ,


















































Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Το Δεκέμβριο του 2018 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 69 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 24 Δεκεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 13 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης, επέλεξε το στοίχημα «Τελικό Αποτέλεσμα» σε πέντε αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Τουρκίας, του Ισραήλ και του Μαρόκου και τη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας και με 20 ευρώ κέρδισε 6.940,08 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018, στο Τρικάστ (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) σε ιπποδρομία από το Greyville, ένας νικητής από την Κέρκυρα κέρδισε 1.388 ευρώ και στο Τρικάστ σε ιπποδρομία από το Fairview, ένας νικητής από την Αθήνα κέρδισε 1.050 ευρώ.
Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018 στο Τρικάστ, σε ιπποδρομία από το Turffontein, ένας νικητής από τα Χανιά κέρδισε 1.180 ευρώ και στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά), σε ιπποδρομία από το Turffontein, ένας νικητής από το Περιστέρι κέρδισε 1.008 ευρώ.























































