ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, ΕΑΒ (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία), Εξοπλιστικά Προγράμματα, Πάνος Καμμένος, Πολεμική Αεροπορία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις 10.00 το πρωί για αύριο Παρασκευή προσδιορίστηκε η κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής ‘Αμυνας- Εξωτερικών Υποθέσεων και της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων σχετικά με τα F-16.
Αντικείμενο της συνεδρίασης, όπως αποτυπώνεται στην ημερήσια διάταξη, είναι η «Ενημέρωση, από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιώτη Καμμένο, για την κατατεθείσα από 7/1/2019, με γενικό και ειδικό αριθμό 1898/91 τροπολογία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας».
Πρόκειται για την τροπολογία που αφορά την υλοποίηση της συμφωνίας αναβάθμισης των F-16, ως προς το σκέλος των υποχρεώσεων της Lockheed, η οποία έχει προγραμματιστεί να τεθεί σε ονομαστική ψηφοφορία στην Ολομέλεια τη Δευτέρα.
Στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι της ΕΑΒ, του Σωματείου Εργαζομένων στην ΕΑΒ, του ΣΕΚΠΥ και της ΕΕΛΕΑΑ.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η τροπολογία συνάντησε τις αντιδράσεις σύσσωμης της αντιπολίτευσης ενώ και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπογραμμίσει την ανάγκη διεξοδικότερης συζήτησης στις επιτροπές της Βουλής.
Ο ίδιος ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας έχει δεσμευτεί να παρουσιάσει στις επιτροπές αναλυτικά στοιχεία για το πώς θα υλοποιηθεί η σύμβαση.
























































