ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Παροχή τακτικών οχημάτων στον Λιβανέζικο Στρατό από τις ΗΠΑ: Πιθανή πώληση 90,5 εκατ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένα λεωφορείο έπιασε φωτιά μετά από σύγκρουσή του με φορτηγό τη Δευτέρα στο Μπαλουχιστάν, νοτιοδυτική επαρχία του Πακιστάν, δήλωσαν αξιωματούχοι και αστυνομικοί.
Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή Λασμπέλα, 480 χλμ από την πρωτεύουσα της επαρχίας Κουέτα. Το λεωφορείο μετέφερε 30 επιβάτες.
«Εντοπίσαμε 24 πτώματα στο όχημα, όλα ήταν απανθρακωμένα», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Σαμπίρ Μενγκάλ, επικεφαλής της περιφερειακής διοίκησης της περιοχής.
Ο Ραζμάν Αλί, αστυνομικός, επιβεβαίωσε τις αναφορές του δυστυχήματος, προσθέτοντας ότι βρίσκονται σε εξέλιξη επιχειρήσεις για παροχή βοήθειας.
Το Πακιστάν είναι μία από τις χειρότερες χώρες στον κόσμο σε τροχαία δυστυχήματα, με τον μεγαλύτερο αριθμό νεκρών, λόγω των κακών συνθηκών στα οδικά δίκτυα, της κακής συντήρησης των οχημάτων και της απρόσεκτης οδήγησης.























































