ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
Έχει η αμυντική συμφωνία Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας-Πακιστάν πυρηνική διάσταση;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένα λεωφορείο έπιασε φωτιά μετά από σύγκρουσή του με φορτηγό τη Δευτέρα στο Μπαλουχιστάν, νοτιοδυτική επαρχία του Πακιστάν, δήλωσαν αξιωματούχοι και αστυνομικοί.
Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή Λασμπέλα, 480 χλμ από την πρωτεύουσα της επαρχίας Κουέτα. Το λεωφορείο μετέφερε 30 επιβάτες.
«Εντοπίσαμε 24 πτώματα στο όχημα, όλα ήταν απανθρακωμένα», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Σαμπίρ Μενγκάλ, επικεφαλής της περιφερειακής διοίκησης της περιοχής.
Ο Ραζμάν Αλί, αστυνομικός, επιβεβαίωσε τις αναφορές του δυστυχήματος, προσθέτοντας ότι βρίσκονται σε εξέλιξη επιχειρήσεις για παροχή βοήθειας.
Το Πακιστάν είναι μία από τις χειρότερες χώρες στον κόσμο σε τροχαία δυστυχήματα, με τον μεγαλύτερο αριθμό νεκρών, λόγω των κακών συνθηκών στα οδικά δίκτυα, της κακής συντήρησης των οχημάτων και της απρόσεκτης οδήγησης.























































