ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εφορία, Φορολογικές Δηλώσεις,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εξαφανισμένοι παραμένουν μέχρι σήμερα 6.451 φορολογούμενοι που κλήθηκαν πριν από ένα χρόνο από τις εφορίες τους για έλεγχο των δικαιολογητικών των περυσινών τους φορολογικών δηλώσεων.
Περισσότεροι από 346.000 φορολογούμενοι κλήθηκαν πέρυσι το καλοκαίρι από τις εφορίες τους για έλεγχο δικαιολογητικών μετά την υποβολή των φορολογικών τους δηλώσεων.
Από αυτούς όμως οι 6.451 δεν ανταποκρίθηκαν ποτέ στο κάλεσμα του υπουργείου Οικονομικών με αποτέλεσμα τώρα να αντιμετωπίζουν φορολογικούς ελέγχους σε βάθος όχι μόνο για το 2013 αλλά και για προηγούμενα χρόνια.
Φέτος, σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, υποβλήθηκαν 5.811.933 φορολογικές δηλώσεις και εκτιμάται από την εφορία για έλεγχο των δικαιολογητικών θα περάσουν λιγότεροι φορολογούμενοι σε σχέση με πέρυσι.























































