ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
Οι «Παράλληλοι Βίοι» ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα και ο «αποκεφαλισμός» στην «Αυγή»
Σφοδρή επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση: «Δεν είναι όλα επικοινωνία - Χωρίς αγρότες, δεν υπάρχει χώρα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα «κηδεία» για τον Παναθηναϊκό από τη Λαμία, που κέρδισε με 4-2 στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι μέσα στο ΟΑΚΑ και πέρασε στους «8» του Κυπέλλου, αφήνοντας τον εκτός από έναν μεγάλο του στόχο!
Ο Παναθηναϊκός στην κανονική διάρκεια του αγώνα κατάφερε να προηγηθεί στο 83΄ με τον Χατζηγιοβάνη να σεντράρει από αριστερά, τον Εμμανουηλίδη να βρίσκεται στο δεύτερο δοκάρι και αμαρκάριστος να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Μελίσσα, λυτρώνοντας την ομάδα του και ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.
Στην παράταση το σκορ δεν άλλαξε και οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην ρουλέτα των πέναλτι, όπου η Λαμία επικράτησε του Παναθηναϊκου με 4-2 και προκρίθηκε στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας.
Παναθηναϊκός (4-3-3): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης (79’ Βέργος), Ινσούα, Μπουζούκης, Κάτσε, Χατζηθεοδωρίδης (46’ Κουρμπέλης), Καμπετσής (67’ Εμμανουηλίδης), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης.
Λαμία (4-2-3-1): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος (53’ Βάντερσον), Αντέτζο, Καρυπίδης, Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Μπουλούλης, Καραγκούνης (71’ Επστάιν), Τομάς (72’ Πλιάτσικας), Ρόμανιτς, Καραμάνος.























































