ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Anadolu: «Ο Χουλουσί Ακάρ προσκάλεσε τον Ευάγγελο Αποστολάκη στην Τουρκία»

Anadolu: «Ο Χουλουσί Ακάρ προσκάλεσε τον Ευάγγελο Αποστολάκη στην Τουρκία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συγχαρητήρια επιστολή στον Ευάγγελο Αποστολάκη, ο οποίος τοποθετήθηκε στη θέση του ΥΕΘΑ, απέστειλε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, προσκαλώντας τον παράλληλα στην Τουρκία, σύμφωνα με πηγές από την Άγκυρα τις οποίες επικαλείται το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο κ. Ακάρ στάθηκε στη σημασία της ύπαρξης σχέσεων καλής γειτονίας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και της ανάπτυξης συνεργασίας στον στρατιωτικό τομέα, προσθέτοντας ότι θα χαρεί να φιλοξενήσει τον κ. Αποστολάκη στην Τουρκία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο τηλεγράφημα υπογραμμίζεται ότι ειδικοί στον τομέα της ασφάλειας που δεν κατονομάζονται εκτιμούν πως η πρόσκληση η οποία εστάλη πριν από την επέτειο της κρίσης των Ιμίων, είναι σημαντική για την αποκλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας για Κίνα: «Ως Έλληνας, γνωρίζω καλά αυτό που αναφέρεται ως “Παγίδα του Θουκυδίδη”»

Ο Νίκος Δένδιας αποκάλυψε ότι πήγε στη Μόσχα 48 ώρες πριν τον πόλεμο για τους Έλληνες της Μαριούπολης – Ο Λαβρόφ τον διαβεβαίωνε ότι μία εισβολή στην Ουκρανία θα ήταν ανοησία!

Νίκος Δένδιας για ΝΑΤΟ: «Είναι προς όφελος του λαού των ΗΠΑ να συνεχίσουν να συμμετέχουν και να δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη»

Ο Νίκος Δένδιας συζήτησε με τον Υφ. Εξωτερικών της Αυστραλίας «τη σημασία προστασίας των θαλάσσιων οδών στο πλαίσιο της UNCLOS»

Ο Νίκος Δένδιας με Ελληνοαυστραλούς δημοσιογράφους: «Διαπίστωσα με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη δύναμη, τη ζωντάνια και τη δυναμική του Ελληνισμού της Αυστραλίας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr