ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ηγέτης της Αλ Κάιντα αποκάλεσε τον Ερντογάν «κοσμικό σουλτάνο»

Ο ηγέτης της Αλ Κάιντα αποκάλεσε τον Ερντογάν «κοσμικό σουλτάνο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο ηγέτης της Αλ Κάιντα, Αϊμάν αλ Ζαουάχρι, άσκησε σκληρή κριτική στην ισλαμική συριακή αντιπολίτευση -και στις παραφυάδες της Αλ Κάιντα- στη Συρία, με νέο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του.

Ο Αϊμάν αλ Ζαουάχρι δήλωσε ότι η συριακή επανάσταση είναι απογοητευτική, αφού οι ισλαμιστές «επαναστάτες» έχουν πλέον περιοριστεί σε μια μικρή περιοχή στη βορειοδυτική Συρία, αναφερόμενος στην επαρχία της Ιντλίμπ, το τελευταίο ισλαμικό «εμιράτο».

Επέκρινε επίσης και τις ισλαμικές δυνάμεις στη βορειοδυτική Συρία επειδή δίνουν αναφορά στον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν, τον οποίο αποκάλεσε «κοσμικό σουλτάνο».

Ιδρυτής και ηγέτης της Αλ Κάιντα ήταν ο Σαουδάραβας επιχειρηματίας Οσάμα Μπιν Λάντεν μέχρι την σύλληψη και εκτέλεσή του το 2011.

Τον διαδέχτηκε ο υπ΄ αριθμόν 2 της οργάνωσης, ο Αϊμάν αλ Ζαουάχρι, που ανέλαβε την ηγεσία μετά τον θάνατό του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα δε θα χαρεί αν η Τουρκία πάρει τα F-35 ή αν η Τουρκία πάρει τους κινητήρες για τα αεροσκάφη νέας γενιάς»

Η τουρκική πολεμική αεροπορία γερνάει – Αεροπορικό χάσμα ανάμεσα στην ίδια και το Ισραήλ και την Ελλάδα

Νικόλας Φαραντούρης: Για ποια αμοιβαία ευρωπαϊκή συνδρομή μιλάμε;

Ισραηλινός Υπουργός: «Υπάρχει ένα πραγματικό σενάριο όπου η Τουρκία επιτίθεται στο Ισραήλ» – Προβληματισμός για τη στάση Τραμπ

Συναγερμός στην Ιερουσαλήμ για το «Τουρκικό Μέτωπο»: Οι φιλοδοξίες του Ερντογάν και ο φόβος ανατροπής των ισορροπιών μέσω των F-35

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr