ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Champions League: «Κόλλησε» στο 0-0 με τη Ναϊμέγκεν ο Ολυμπιακός
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η οικογένεια του Έλληνα χειριστή που έχασε τη ζωή του στη σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο μέλλον της κυβερνητικής συμμαχίας της Λέγκα και των Πέντε Αστέρων αναφέρθηκε την Τετάρτη ο αρχηγός των Πέντε Αστέρων και υπουργός Εργασίας Λουίτζι Ντι Μάιο .
«Η κυβέρνησή μας θα διαρκέσει πέντε χρόνια και θα εμπνεύσει πολλές άλλες κυβερνήσεις», τόνισε ο Ντι Μάιο.
«Το Κίνημα Πέντε Αστέρων αποτελεί σήμερα το μόνο εμπόδιο στο να γίνει, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, υπουργός Δικαιοσύνης ή Οικονομικών», πρόσθεσε.
Ο Ντι Μάιο παράλληλα υπογράμμισε ότι «οι εγγεγραμμένοι στα Πέντε Αστέρια ψήφισαν στο διαδίκτυο το κυβερνητικό πρόγραμμα της χώρας και ο ίδιος έδωσε τον λόγο του ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος».
Σε σχέση με τις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές στο Αμπορούτσο, όπου οι «πεντάστεροι» δεν ξεπέρασαν το 20%, ο Λουίτζι Ντι Μάιο ζήτησε να αποφασίσει το κίνημά του αν θέλει να δημιουργήσει στενότερες επαφές με μέλη τοπικών ψηφοδελτίων και να ενισχυθεί, παράλληλα, ο διάλογος με εκπροσώπους του επιχειρηματικού τομέα.
«Στις περιοχές στις οποίες δεν νιώθουμε ότι είμαστε έτοιμοι πρέπει να σταματήσουμε να κατεβαίνουμε στις εκλογές», ολοκλήρωσε ο αρχηγός των Πέντε Αστέρων.























































