ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Δήμος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, Τοπική Αυτοδιοίκηση,


















































UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο
Στα χρόνια του φοβικού Μητσοτάκη οι Τούρκοι ζητάνε μέχρι και τη Μύκονο! Εθνική ταπείνωση
Νετανιάχου σε Κούσνερ: «Συναντηθήκατε με τους αρχιτέκτονες της χειρότερης σφαγής του εβραϊκού λαού από το Ολοκαύτωμα»
Ο Ερντογάν (που δεν μιλά αγγλικά) μίλησε τηλεφωνικά με τον Τραμπ για να του δώσει «γραμμή» τι να κάνουν οι
Το Ισραήλ βομβάρδισε στρατιωτικό αεροδρόμιο στην τουρκοκρατούμενη βόρεια Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποσύρει την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Αθηναίων ο Χρήστος Τεντόμας και στηρίζει την υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη, με τον οποίο, όπως αναφέρει, τους συνδέει «το όραμα για μια Αθήνα καθαρή, ασφαλή, οργανωμένη και όμορφη».
Συγκεκριμένα, την απόφασή του ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας πολιτών «Η Αθήνα είμαστε εμείς», ο οποίος είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος το 2014, ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του στο Facebook:
«Καλημέρα φίλες και φίλοι από την γειτονιά που γεννήθηκα και μεγάλωσα την Ακαδημία Πλάτωνος.
»Η πρωτοβουλία πολιτών «Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ» γεννήθηκε από τη θέληση όλων μας να παλέψουμε καθημερινά για την Αθήνα, γνωρίζοντας ότι αυτό γίνεται μόνο όταν γνωρίζεις τις γειτονιές της, τα προβλήματά της, τις ανάγκες των ανθρώπων της.
»Η φιλοδοξία μας ήταν και παραμένει, η πόλη που ζούμε να αλλάξει σελίδα, να αφήσει πίσω της όσα την υποβαθμίζουν και να γίνει καθαρή, ασφαλής, οργανωμένη και όμορφη.
»Αυτή ήταν και παραμένει η μοναδική μας φιλοδοξία και είναι αυτή που μας οδήγησε να πάρουμε την απόφαση να στηρίξουμε το ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη.
»Με τον Κώστα μας συνδέει το κοινό όραμα για την Αθήνα και η δέσμευση ότι αυτό θα υλοποιηθεί».
























































