ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αδελφοί Μουσουλμάνοι - Μουσουλμανική Αδελφότητα, Ισλαμιστές, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
Ισπανία: Έπεσε στο 1,57 ευρώ το λίτρο η βενζίνη μετά τη μείωση του ΦΠΑ - Μείωση φόρων και στο ρεύμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Μπουθαΐνα Σααμπάν, σύμβουλος του προέδρου Άσαντ της Συρίας, κατηγόρησε τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ότι επιδιώκει να βάλει τη Μουσουλμανική Αδελφότητα στην κυβέρνηση της Συρίας.
«Αυτό που ο Ερντογάν ακόμα προσπαθεί να κάνει και ήθελε να το κάνει πριν ακόμα την έναρξη αυτού του πολέμου ενάντια στη Συρία είναι η αναγνώριση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και να την καταστήσει μέρος των συριακών Αρχών.
»Σήμερα ο Ερντογάν δρα μέσω της λεγόμενης αντιπολίτευσης, η πλειονότητα της οποίας είναι, βεβαίως, πιστή σε εκείνον και επιδιώκει να διασφαλίσει την ονομασία που θα εξασφαλίσει ότι η Μουσουλμανική Αδελφότητα έχει φωνή στη συριακή κυβέρνηση», δήλωσε συνέντευξή της στο Al Mayadeen.
Η ίδια πρόσθεσε ότι τα θρησκευτικά κόμματα δεν επιτρέπονται στη Συρία, η οποία είναι ένα κοσμικό πλουραλιστικό κράτος.
Σημείωσε ότι ο Τούρκος πρόεδρος προσπάθησε να κάνει το ίδιο και σε άλλες χώρες, δηλαδή να τοποθετήσει μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στη διακυβέρνησή τους.























































