ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Στέφανος Τσιτσιπάς, Τένις,


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μπορεί να δυσκολεύτηκε στα δύο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όμως στο τρίτο και τελευταίο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό του.
Στα προημιτελικά του όπεν στο Ντουμπάι ο 20χρονος Έληνας πρωταθλητής, νο 11 στον κόσμο και νο 5 στο ταμπλό, νίκησε με 7-6(4), 6-7(1), 6-1 τον 22χρονο Πολωνό, Χούμπερτ Χούρκαζ, νο 77 και προκρίθηκε στα ημιτελικά.
Ο Χούρκαζ ήταν αυτός που έναν γύρο πριν είχε κάνει την έκπληξη και είχε αποκλείσει τον Κέι Νισικόρι.
Στους «4» ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον 32χρονο Γάλλο Γκαέλ Μονφίς, νο 23, ο οποίος μπορεί σήμερα να έχασε ένα σετ, αλλά έχει δείξει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και νίκησε με 6-1, 6-7(3), 6-2 τον Λιθουανό Ρικάρντας Μπεράνκις (νο 113).
Θυμίζουμε πως στον α΄ γύρο ο -θριαμβευτής της Μασσαλίας- Τσιτσιπάς επικράτησε με 6-4, 3-6, 6-3 του Αυστραλού Ματ Έμπντεν (νο 47) και στον Β’ γύρο με 6-3, 6-1 του Λευκορώσου Εγκόρ Γκερασίμοφ (νο 155).























































