Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Πεκίνο για πολύ σημαντικές συνεργασίες Ελλάδας και Κίνας ο Κατρούγκαλος

Στο Πεκίνο για πολύ σημαντικές συνεργασίες Ελλάδας και Κίνας ο Κατρούγκαλος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο Πεκίνο θα βρίσκεται, αύριο Δευτέρα και μεθαύριο Τρίτη, ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, όπου θα συμπροεδρεύσει της 13ης Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής με την Κίνα.

Η επιτάχυνση των διαδικασιών απελευθέρωσης της κινεζικής αγοράς για τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα, η ναυτιλιακή και η επιστημονική συνεργασία των δύο χωρών, όπως και η προσέλκυση κινεζικών επενδύσεων στην Ελλάδα, περιλαμβάνονται στα θέματα που θα συζητηθούν.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση στο περιθώριο των εργασιών της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής, ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών της Λ.Δ. Κίνας, WANG Yi, ενώ θα έχει ακόμα διμερείς συναντήσεις με τους ZHONG Shan, Υπουργό Εμπορίου και NING Jizhe, Αντιπρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων.

Στην ελληνική αντιπροσωπεία συμμετέχει ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Χρήστος Λαμπρίδης, όπως και στελέχη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του υπουργείου Εξωτερικών.

Ο Γ. Κατρούγκαλος θα συμμετάσχει επίσης στην επίσημη έναρξη των εργασιών της ετήσιας Συνόδου του Εθνικού Λαϊκού Κογκρέσου, όπου και θα συναντηθεί με στελέχη του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο

Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)

Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ – Τι είπαν για ΑΟΖ – Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη Βεγγάζη

Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου

Ο Τραμπ απαιτεί από «εχθρούς» και συμμάχους να στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...