ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Ο Πύργος του Πειραιά έγινε… Allwyn moment - Εντυπωσιακές εικόνες από το εμβληματικό κτήριο που έχει φωταγωγηθεί στα χρώματα της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Μάνφρεντ Βέμπερ, υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αποφεύγει να δείξει ευθέως την πόρτα της εξόδου από το κόμμα στον Ούγγρο πρωθυπουργό, Βίκτορ Όρμπαν, ο οποίος έχει έρθει σε μετωπική σύγκρουση με τις Βρυξέλλες.
Ωστόσο θέτει όρους για την παραμονή του, οι οποίοι και είναι αμφίβολο εάν θα τηρηθούν.
Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Bild ο Γερμανός συντηρητικός πολιτικός αναφέρει ότι θέλει να καταβάλλει μία τελευταία προσπάθεια προκειμένου να παραμείνει το κόμμα του Όρμπαν, Fidesz, στους κόλπους του ΕΛΚ.
Ωστόσο υπάρχουν προϋποθέσεις προκειμένου να στηρίξει την παραμονή του στην επίσημη συζήτηση για το θέμα, που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Μαρτίου. Ποιες είναι αυτές;
«Ο Βίκτορ Όρμπαν πρέπει άμεσα και για πάντα να σταμσατήσει την εκστρατεία της κυβέρνησής του κατά των Βρυξελλών» τονίζει.
Προσθέτει δε ότι ο Ούγγρος πρωθυπουργός θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τα υπόλοιπα κόμματα- μέλη του ΕΛΚ, αλλά και να διασφαλίσει την ύπαρξη του πανεπιστημιακού ιδρύματος Central European University στη Βουδαπέστη.
Βουδαπέστη και Βρυξέλλες έχουν έρθει σε ρήξη εξαιτίας της στάσης του Όρμπαν στην αντιμετώπιση του προσφυγικού/ μεταναστευτικού, αλλά και των παρεμβάσεών του στη Δικαιοσύνη.























































