ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, Κύπρος,

















































Τουρκία: Βρέθηκε λύση στο πρόβλημα προσωρινής μετεγκατάστασης της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής
CNN: Ο Ζελένσκι προσφέρει και εδαφικές παραχωρήσεις για την ειρήνη – Η μπάλα στο γήπεδο του Πούτιν
DW: Κύμα πτωχεύσεων επιχειρήσεων στη Γερμανία
Συρία: Τι φαίνεται να συμφωνούν οι Κούρδοι (SDF) με τους τζιχαντιστές της Δαμασκού
Η NASA δημοσίευσε νέο χάρτη του Σύμπαντος: Το διαστημικό τηλεσκόπιο «SPHEREx» και τα 102 χρώματα του ουρανού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καταπέλτης κατά της κυβέρνησης της Κύπρου ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος που με αφορμή τις ρυθμίσεις που πάνε να περάσουν για τους πλειστηριασμούς των σπιτιών τάχθηκε με τις θέσεις της αντιπολίτευσης.
«Καλούμε την κυβέρνηση να πατήσει επιτέλους και λίγο πόδι στην Τρόικα. Ότι αποφασίσει η Τρόικα πρέπει να γίνεται δεκτό από την κυβέρνηση γιατί έτσι θέλει η Ευρώπη;» δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου.
Ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου μάλιστα έφτασε στο σημείο να αφήσει σαφέστατες αιχμές κατά της κυβέρνησης λέγοντας ότι κρύβεται πίσω από την Τρόικα.
«Νομίζω ότι προτρέχουμε εμείς της Ευρώπης, το θέλουμε τις περισσότερες φορές και καλυπτόμεθα πίσω από την Ευρώπη», σημείωσε ο Αρχιεπίσκοπος.
Ο Αρχιεπίσκοπος κάλεσε τη Βουλή να μελετήσει με προσοχή το επίμαχο νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς των σπιτιών των Κυπρίων, που δεν μπορούν πλέον να καλύψουν τις δόσεις μετά το καταστροφικό κούρεμα των καταθέσεών τους, και να θέσει ασφαλιστικές δικλείδες προστασίας όσων χτυπήθηκαν από την κρίση και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις.






















































