ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ποσό των 812,5 εκατομμυρίων ευρώ άντλησε σήμερα το Δημόσιο κατά τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων ετήσιας διάρκειας με χαμηλότερη απόδοση συγκριτικά με την προηγούμενη δημοπρασία εντόκων αντίστοιχης διάρκειας.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, η απόδοση περιορίστηκε στο 0,95% έναντι 1,09% στην προηγούμενη δημοπρασία ετήσιων εντόκων, ενώ το ύψος των προσφορών ανήλθε σε 1,194 δισ. ευρώ και υπερκάλυψε κατά 1,91 φορές το δημοπρατούμενο ποσό.























































