ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Σε τροχιά ολοκληρωτικού πολέμου Ισραήλ και Ιράν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η Νέα Δημοκρατία δεν αρκείται στην ταύτισή της με τη Novartis», τονίζει το Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή την ανακοίνωσή της ΝΔ για τη διαβίβαση στη Βουλή της δικογραφίας για το rebate στα φάρμακα.
Προσθέτει δε ότι:
«Αυτογελοιοποιείται, πανηγυρίζοντας διότι η Novartis έλεγξε τον εαυτό της και έκρινε ότι δεν προκύπτουν στοιχεία για χρηματισμό Ελλήνων αξιωματούχων… από τη Novartis!».
«Εφόσον αυτό είναι αρκετό για τη ΝΔ, μπορεί να ζητήσει δημόσια να σταματήσει η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης», αναφέρει.
«Μάλλον έχουν πάθει όλοι Novartis στη Νέα Δημοκρατία…» καταλήγει.
«Μετά την υπόθεση της Novartis που από “μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους” εξελίσσεται στο μεγαλύτερο φιάσκο του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση, επιχείρησε σήμερα να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά τη διαβίβαση στη Βουλή της δικογραφίας για το rebate στα φάρμακα.
»Όλως τυχαίως, το Bloomberg είχε δημοσιοποιήσει λίγο νωρίτερα την έρευνα της Novartis από την οποία δεν προκύπτει κανένα απολύτως στοιχείο για χρηματισμό πολιτικών προσώπων.
»Να είναι άραγε fake news και αυτό το δημοσίευμα;.
»Η κυβέρνηση αντί να παριστάνει τον κατήγορο, οφείλει να απαντήσει επιτέλους γιατί μόλις πριν από λίγες μέρες κατέθεσε τροπολογία που χαρίζει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στις φαρμακοβιομηχανίες και αυξάνει τις τιμές των φαρμάκων για τους πολίτες».
























































