ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιόνι Μπεν-Μεναχέμ: Η Συρία επιδιώκει ισλαμιστική επέκταση σε Λίβανο και Γκολάν για την εξυπηρέτηση των τουρκικών συμφερόντων
Ο Αλέξης Τσίπρας κήρυξε ανένδοτο σε παράσιτα, αιμοπότες και ακρίδες: «Δεσμεύομαι ότι αυτοί που τσαλαπάτησαν το κράτος δικαίου και τη
Νέος πόλεμος με το Ιράν προ των πυλών; Λεπτομέρειες έρχονται στο φως από τις κλειστές συνομιλίες στο Κατάρ
Νίκος Δένδιας: Μέχρι το 2030 θα έχει ολοκληρωθεί ένας σύγχρονος αήττητος στρατός
Εκλογές Ισραήλ: Έρευνα της Σιν Μπετ για μουσουλμάνο Ισραηλινό βουλευτή σχετικά με κονδύλια από εχθρικό κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ληστεία σε εστιατόριο στο Έλος Λακωνίας έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο κατάστημα φορώντας κουκούλες και με την απειλή κυνηγετικού όπλου.
Οι άγνωστοι δράστες ακινητοποίησαν τον 51χρονο υπεύθυνο του καταστήματος την ώρα που έκλεινε το εστιατόριο και του άρπαξαν ένα τσαντάκι μέσης που περιείχε περίπου 3000 ευρώ.
Στη συνέχεια, διέφυγαν με το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο της 44χρονης Σλοβάκας υπαλλήλου του εστιατορίου.
Το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι ληστές βρέθηκε μέσα σε αγρόκτημα ένα χιλιόμετρο έξω από το χωριό.
Οι δράστες είχαν πάρει το κινητό τηλέφωνο της 44χρονης και την τσάντα της που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βλαχιώτη, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.























































