ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εξοπλιστικά Προγράμματα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ρωσία, Τουρκία,


















































Τι κρύβεται πίσω από τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν; - Οι επιπτώσεις για την Ελλάδα και
Συρία: Ισλαμιστές σκότωσαν Ελληνορθόδοξο στη Χομς (Έμεσα)
Ο Ερντογάν μπλόκαρε τις κουρδικές δυνάμεις από την είσοδο στον πόλεμο στο Ιράν
Ανατ. Λιβύη: Ο στρατάρχης Χάφταρ απελευθέρωσε Αμερικανό όμηρο από το Ισλαμικό Κράτος
Ιράν: Ανακοίνωση για την προσωρινή κράτηση δύο Γάλλων διπλωματών με την κατηγορία της «ξένης ανάμιξης»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τουρκία συνεχίζει να προβαίνει σε πληρωμές στο πλαίσιο της συμφωνίας της με τη Ρωσία για την αγορά συστημάτων πυραυλικής άμυνας S-400 διαμήνυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επισημαίνοντας πως οι ΗΠΑ δεν προσέφεραν τους ίδιους όρους, όταν πρότειναν να πουλήσουν στην Άγκυρα πυραύλους Patriot.
«Οι S-400 κατέχουν μια σημαντική θέση στις συνομιλίες μας.
»Τα επιχειρήματα των Ηνωμένων Πολιτειών είναι πολύ εσφαλμένα.
»Τελειώσαμε τη διαδικασία των S-400 και συνεχίζουμε τις πληρωμές», δήλωσε ο Ερντογάν σε δημοσιογράφους στην Κωνσταντινούπολη, όταν ερωτήθηκε για τις συνομιλίες που θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα στη Μόσχα.
Oι δύο ηγέτες θα συναντηθούν στις 8 Απριλίου, όπου θα συζητήσουν την κατάσταση στη Συρία υπό το πρίσμα της μερικής αποχώρησης των αμερικανικών στρατευμάτων από την χώρα, το θέμα των S-400, καθώς και την πορεία της κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου Turkish Stream και του πυρηνικού σταθμού στο Ακούγιου.























































