Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τούρκοι διοργανώνουν συνέδριο σε ξενοδοχείο του Τραμπ – Λευκός Οίκος: «Ούτε να τους δούμε!»

Τούρκοι διοργανώνουν συνέδριο σε ξενοδοχείο του Τραμπ – Λευκός Οίκος: «Ούτε να τους δούμε!»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Τζον Μπόλτον και ο Τζάρεντ Κούσνερ, γαμπρός και σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, δεν θα λάβουν τελικά μέρος στο συνέδριο που οργανώνουν τουρκο-αμερικανικές οργανώσεις στην Ουάσιγκτον, στις 14 και 15 Απριλίου.

Την αποκάλυψη κάνει η ιστοσελίδα Ahval, που αντιπολιτεύεται έντονα τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, και αναμεταδίδει το Hellas Journal.

Το συνέδριο γίνεται στο ξενοδοχείο Trump International για ευνόητους λόγους, καθώς οι Τούρκοι προσπαθούν να βρουν διάφορους τρόπους για να προσεγγίσουν τον Αμερικανό πρόεδρο.

Αρχικά είχε ανακοινωθεί η συμμετοχή και των δύο αξιωματούχων του Λευκού Οίκου από τους οργανωτές του συνεδρίου, οι οποίοι στη συνέχεια αφαίρεσαν τα ονόματά τους.

Αυτό έγινε με αίτημα των κ. Μπόλτον και Κούσνερ και σημαίνει ότι ήταν μία επιλογή του Λευκού Οίκου να μην βρεθούν στον ίδιο χώρο με Τούρκους αξιωματούχους οι πιο στενοί συνεργάτες του Προέδρου Τραμπ.

Η εφημερίδα Sabah, η οποία έχει στενούς δεσμούς με την ισλαμική κυβέρνηση της Τουρκίας, ισχυρίστηκε την Παρασκευή ότι οι κ. Μπόλτον και Κουσνέρ θα ήταν μεταξύ των παρευρισκομένων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σύμβουλος Ανώτατου Ηγέτη Ιράν: Ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρι την αποζημίωση του Ιράν

Οι εξελίξεις μετά την αναβολή των πληγμάτων κατά των ιρανικών ενεργειακών υποδομών από τον Τραμπ

Ιράν: «Ο Τραμπ δεν έχει καμία δικαιοδοσία να μας θέτει τελεσίγραφα»

Η στρατηγική εξόδου: Ο Τραμπ ορίζει την 9η Απριλίου ως ημερομηνία-στόχο για τη λήξη του πολέμου με το Ιράν

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ 15 ΣΗΜΕΙΩΝ: Αποκαλύψεις για τις μυστικές διαπραγματεύσεις Τραμπ με στόχο τον τερματισμό του πολέμου με το Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr