ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τούρκοι διοργανώνουν συνέδριο σε ξενοδοχείο του Τραμπ – Λευκός Οίκος: «Ούτε να τους δούμε!»

Τούρκοι διοργανώνουν συνέδριο σε ξενοδοχείο του Τραμπ – Λευκός Οίκος: «Ούτε να τους δούμε!»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Τζον Μπόλτον και ο Τζάρεντ Κούσνερ, γαμπρός και σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, δεν θα λάβουν τελικά μέρος στο συνέδριο που οργανώνουν τουρκο-αμερικανικές οργανώσεις στην Ουάσιγκτον, στις 14 και 15 Απριλίου.

Την αποκάλυψη κάνει η ιστοσελίδα Ahval, που αντιπολιτεύεται έντονα τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, και αναμεταδίδει το Hellas Journal.

Το συνέδριο γίνεται στο ξενοδοχείο Trump International για ευνόητους λόγους, καθώς οι Τούρκοι προσπαθούν να βρουν διάφορους τρόπους για να προσεγγίσουν τον Αμερικανό πρόεδρο.

Αρχικά είχε ανακοινωθεί η συμμετοχή και των δύο αξιωματούχων του Λευκού Οίκου από τους οργανωτές του συνεδρίου, οι οποίοι στη συνέχεια αφαίρεσαν τα ονόματά τους.

Αυτό έγινε με αίτημα των κ. Μπόλτον και Κούσνερ και σημαίνει ότι ήταν μία επιλογή του Λευκού Οίκου να μην βρεθούν στον ίδιο χώρο με Τούρκους αξιωματούχους οι πιο στενοί συνεργάτες του Προέδρου Τραμπ.

Η εφημερίδα Sabah, η οποία έχει στενούς δεσμούς με την ισλαμική κυβέρνηση της Τουρκίας, ισχυρίστηκε την Παρασκευή ότι οι κ. Μπόλτον και Κουσνέρ θα ήταν μεταξύ των παρευρισκομένων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Συμφωνία της Μέκκας -Τουρκία, Σαουδ. Αραβία, Πακιστάν- απειλεί Ισραήλ και Ινδία;

Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.

Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου

NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα – Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη

Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν – Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο… χέρι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr