ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μπαμπάκ Ταγβαΐ: Ο βλάκας Ιρανός στρατηγός Μοχσέν Ρεζαΐ αποκάλυψε ότι το Ισραήλ σχεδιάζει να επιτεθεί στην Τουρκία
Ετοιμάζεται το Ισραήλ για εισβολή στη νότια Συρία ταυτόχρονα με τον πόλεμο κατά του Ιράν;
Ο Μοχσέν Ρεζαΐ του Ιράν «έδωσε» Σαουδική Αραβία, Τουρκία και Πακιστάν: Ακούγονταν «περισσότερο σαν τη Χεζμπολάχ» όταν συζητούσαν για το
Η Χαμάς θα εξαπολύσει προπαγάνδα περί «λιμού» στη Γάζα
Η οικονομία στο Ιράν: Ακρίβεια, πληθωρισμός, η αγοραστική δύναμη καταρρέει 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας κακός Παναθηναϊκός επιστρέφει από τη Μαδρίτη στην Αθήνα με την πλάτη στον τοίχο στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague (2-0) και πλέον καλείται για την υπέρβαση.
Οι «πράσινοι» έπεσαν με το βαρύ 78-63 στη Μαδρίτη, απέναντι στη Ρεάλ, στο Game 2, διευρύνοντας σε 13-0 τις διαδοχικές εκτός έδρας ήττες σε πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Στον αντίποδα, η πρωταθλήτρια Ευρώπης απέχει μία νίκη από την επιστροφή της στο φάιναλ φορ και το sweep, κάτι που θα έχει την ευκαιρία να πετύχει στο ΟΑΚΑ την προσεχή Τρίτη (23/4, 21:00).
Σε διαφορετική περίπτωση, το «τριφύλλι» θα παλέψει στο Game 4 για την ισοφάριση και την επιστροφή της σειράς στη Μαδρίτη, ελπίζοντας σε θαύμα…
Ο Παναθηναϊκός «πλήρωσε» και πάλι τη νωχελική… εκκίνηση του στο ματς, προσπάθησε να αντιδράσει στη δεύτερη περίοδο, αλλά παραδόθηκε άνευ όρων στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας συνολικά 17 λάθη και τον αρχηγό του Νικ Καλάθη σε κάκιστη βραδιά (1π., 0/11 σουτ εντός πεδιάς, 3 λάθη).
Μοναδική ακτίδα φωτός στην «πράσινη τρικυμία» ο ΝτεΣόν Τόμας με 13 πόντους.
Κορυφαίος των νικητών, που έδωσαν ρεσιτάλ από τα 6.75 (13/27 τρίποντα), ο Φακούντο Καμπάτσο με 13 πόντους, 7 ριμπάουντ και 9 ασίστ.
Τα δεκάλεπτα: 21-8, 35-26, 61-41, 78-63
A BIG time rejection from @Thanasis_ante43 ❌#7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/4XV064kE2S
— EuroLeague (@EuroLeague) April 19, 2019























































