ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑμΕΑ, Βίντεο, Ιάσων Φωτήλας, Νέα Δημοκρατία, Παύλος Πολάκης, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Υπουργείο Υγείας,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Tο θέμα με τον Παύλο Πολάκη και την ανάρτησή του για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο προσπαθεί να τονίσει η Νέα Δημοκρατία, για πολιτικούς σκοπούς.
Ξεχνούν, όμως, στην αξιωματική αντιπολίτευση όταν κύκλοι της και βουλευτές της κατηγορούσαν τον Παύλο Πολάκη, αναπληρωτή υπουργό Υγείας, που διόρισε αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» συνταξιούχο γιατρό με ποσοστό αναπηρίας 92%, τον 69χρονο Γιώργο Μπαρτζιώτα.
Τότε ο βουλευτής της ΝΔ, Ιάσων Φωτήλας, είχε βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ και είχε δηλώσει ευθαρσώς ότι με ποσοστό αναπηρίας 92% έπρεπε να κάθεται σπίτι του.
Επειδή κρίθηκε ανάπηρος με συνολικό ποσοστό 92% εξαιτίας διαταραχής άγχους, κατάθλιψης και άλλων παθήσεων.
Βέβαια αργότερα ο κ. Φωτήλας φρόντισε να ζητήσει συγγνώμη για την ατυχέστατη δήλωση, όμως η νοοτροπία και οι αντιλήψεις της Νέας Δημοκρατίας φαίνονται καθαρά:
Τα ΑμΕΑ της ΝΔ είναι άξια σεβασμού και αναγνώρισης, τα υπόλοιπα δεν πρέπει να βγαίνουν καν από το σπίτι τους…
























































