ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο νοσοκομείο υποψήφια δήμαρχος μετά από καρδιακό επεισόδιο

Στο νοσοκομείο υποψήφια δήμαρχος μετά από καρδιακό επεισόδιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Καρδιακό επεισόδιο υπέστη η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου, Λιάνα Σταρίδα η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 20.00 της Μεγάλης Πέμπτης όταν η κ. Σταρίδα ένιωσε έντονη αδιαθεσία με πόνους στην καρδιά.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ΕΚΑΒ που παρέλαβε την υποψήφια δήμαρχο Ηρακλείου και την μετέφερε στο νοσοκομείο.

«Η κ. Σταρίδα ήρθε στο νοσοκομείο γύρω στις 8 το βράδυ.

»Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της.

»Μόλις σταθεροποιηθεί υπάρχει περίπτωση να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου, Γ. Μοσχοβάκης.

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως υπάρχει το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ωστόσο αυτό θα αποσαφηνιστεί τις αμέσως επόμενες ώρες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χάρης Δούκας για Γκράβα: «Τα παιδιά θα επιστρέψουν στο σχολείο μόνο όταν διασφαλιστεί η ασφάλειά τους»

Πόρισμα ΤΕΕ για Γκράβα: Τι καταγγέλλει ο Χάρης Δούκας για την ενημέρωση του Δήμου

Σαμαράς κατά Μητσοτάκη και Γεραπετρίτη για το ανυπόστατο τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Κοιμισμένοι, κολυμπάμε στα δήθεν ήρεμα νερά»

Τρία χρόνια μετά: Η Κυριακή που η Αθήνα γύρισε σελίδα

Χάρης Δούκας: Στο κορυφαίο 2% των επιστημόνων παγκοσμίως για έβδομη συνεχή χρονιά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr