ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στοιχεία που συνδέουν τον Κύπριο λοχαγό κατά συρροή δολοφόνο με έγκλημα που διαπράχθηκε στα Κατεχόμενα, φαίνεται πως έχουν στην κατοχή τους οι Αρχές του ψευδοκράτους.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Alpha Κύπρου, γίνεται αναφορά για την εξαφάνιση μίας 40χρονης από το Βιετνάμ τον Οκτώβριο του 2017, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε τον περασμένο Ιανουάριο σε περιοχή κοντά στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.
Μάλιστα, ο 35χρονος λοχαγός, Νίκος Μεταξάς, φέρεται να πέρασε με το αυτοκίνητό του στα κατεχόμενα τον Μάιο του 2018.
Οι κατοχικές αρχές μετέφεραν τις πληροφορίες στις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας μέσω της Δικοινοτικής Επιτροπής για το Έγκλημα.























































