ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκικά στρατεύματα στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ - Νετανιάχου: «Δεν θα ανεχθούμε»
Έρχεται έντονη πολυήμερη ζέστη - Πιθανότατα να γίνει καύσωνας
Οι Χούτι ενδέχεται να εξαπολύσουν χερσαία επίθεση στα σύνορα της Σαουδικής Αραβίας
Πανσέληνος Αυγούστου: Μια νύχτα εσωτερικής ανάτασης - Το φως συναντά τη νοσταλγία του καλοκαιριού που φεύγει
Σάρεν Χάσκελ: «Η Συρία θα αποτελέσει υπαρξιακή απειλή για το Ισραήλ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια σκηνή εγκλήματος λειτούργησε σαν… αξιοθέατο για μια οικογένεια στην Κύπρο.
Γιόρτασε την Πρωτομαγιά στην Κόκκινη Λίμνη, του Μεταλλείου Μιτσερού, το μέρος που πέταξε τα θύματά του o σίριαλ κίλερ της Κύπρου, Νίκος Μεταξάς και όπου η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των σορών του 35χρονου σίριαλ κίλερ.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, την οικογένεια δεν την εμπόδισε κάτι τέτοιο και πέρασε την κορδέλα της Αστυνομίας και φωτογραφήθηκε με φόντο το σημείο των ερευνών.
Η φωτογραφία αυτή προκάλεσε σάλο στα social media με άλλους να επιτίθενται στην οικογένεια λέγοντας πως αυτό που έκανε ήταν ασέβεια προς τα θύματα και άλλους να τα βάζουν με τις Αρχές στην Κύπρο για το πως επέτρεψαν στην εν λόγω οικογένεια να βρεθεί στο σημείο όπου ο μανιακός λοχαγός πέταξε τα θύματά του.























































